ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα www.centrostile.gr. Η πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας διέπονται από τους παρακάτω όρους χρήσης, οι οποίοι είναι υποχρεωτικοί και ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι τους καταλάβατε και ότι συμφωνείτε με αυτούς πριν από οποιαδήποτε συναλλαγή.

1. ΓΕΝΙΚΑ

Οι παρόντες όροι καθορίζουν κάθε συναλλαγή μέσω διαδικτύου με το ηλεκτρονικό κατάστημα ένδυσης και υπόδησης www.centrostile.gr (εφεξής “Ιστότοπος”) της ομόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΕΕ."(καθεξής Εταιρεία) η οποία εδρεύει στην οδό Μανάκη 14, Τ.Κ. 13122, Ίλιον, και κάθε χρήστη του παρόντος ιστοτόπου και καλύπτει κάθε πώληση προϊόντων μέσω του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους της παρούσας ανεξαιρέτως.

Ο παρόν ιστότοπος μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Ο χρήστης έχει την υποχρέωση να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται τον ιστότοπο. Αν δεν συμφωνεί, μερικώς ή ολικώς, με το περιεχόμενο των όρων χρήσης συνιστούμε να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών του. Με την εγγραφή του στον ιστότοπο αλλά κατά την υποβολή κάθε παραγγελίας ο χρήστης δηλώνει ότι αποδέχεται πλήρως τους γενικούς όρους χρήσης που διέπουν τον ιστότοπο εκείνη τη στιγμή.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@centrostile.gr ή στο τηλέφωνο +30 218 218 9939.

2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ , ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Ο παρόν ιστότοπος προσπαθεί να παρέχει ορθές πληροφορίες σε σχέση με τα είδη που εμπορεύεται. Σε περίπτωση λάθους σε σχέση με την εγκυρότητα των παρεχόμενων πληροφοριών όπως τα αποθέματα ή οι συνθέσεις των ρούχων αποδέχεστε ότι ο παρόν ιστότοπος δεν φέρει καμιά ευθύνη. Επίσης αποδέχεστε ότι ο παρόν ιστότοπος δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά λάθη που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τεχνικών διακοπών του ιστοτόπου λόγω ανωτέρας βίας.

Ο παρόν ιστότοπος προσπαθώντας να αποτυπώσει τα ρούχα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό τους χρώμα συνεργάζεται με επαγγελματία φωτογράφο. Επειδή όμως οι απεικόνισή τους στον υπολογιστή του χρήστη εξαρτάται και από την ανάλυση της οθόνης και της κάρτας γραφικών του χρήστη ο παρόν ιστότοπος δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν διαφοροποίηση από την πραγματική εικόνα του προϊόντος.

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο παρόν ιστότοπος δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν προβλήματα που μπορούν να παρουσιαστούν στους υπολογιστές των χρηστών της κατά την είσοδο ή κατά την διάρκεια περιήγησης σε αυτήν. Ο παρόν ιστότοπος συνεργάζεται με τεχνικό επιτελείο που δουλεύει με σκοπό την ασφαλή χρησιμοποίηση του ιστότοπου από τους χρήστες αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο παρόν ιστότοπος, οι servers του ή το περιεχόμενό του δεν περιέχει ιούς που μπορούν να βλάψουν τους υπολογιστές των χρηστών του.

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Ο ιστότοπος www.centrostile.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της ομόρρυθμης εταιρίας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΕΕ". Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ ΕΕ. ή/και του ηλεκτρονικού καταστήματος ή/και τρίτων μελών συμβεβλημένων με αυτούς και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών νόμων περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

5. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Ο χρήστης του παρόντος ιστότοπου αποδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ούτε τις ιστοσελίδες του για την μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο (δημοσίευση, αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλου μέσου) οποιοδήποτε τύπου περιεχομένου που θεωρείται χυδαίο, άσεμνο, παράνομο, βλαβερό, ενοχλητικό, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό,  που εμπεριέχει και εκφράζει φυλετικές, θρησκευτικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, που παραβιάζει τα απόρρητα στοιχεία τρίτου ή τα εμπορικά σήματα – πνευματικά δικαιώματα ή ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, που προκαλεί βλάβες – καταστροφές ή οδηγεί στην απόκτηση απόρρητων στοιχείων της εταιρείας ή των υπόλοιπων χρηστών του μέσω ιών λογισμικού ή άλλων προγραμμάτων ή οποιοδήποτε κώδικα, με δόλο ή χωρίς και γενικότερα παραβαίνει τις ισχύουσες διατάξεις της κοινοτικής και ελληνικής νομοθεσίας.

6. ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΤΡΙΤΩΝ

Ο παρόν ιστότοπος για την διευκόλυνση των χρηστών του δύναται να συμπεριλάβει συνδέσεις (links) με άλλους ηλεκτρονικούς ιστότοπους. Για το περιεχόμενό τους ο παρόν ιστότοπος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη μιας και την ιδιοκτησία ή την διαχείριση αυτών την έχουν τρίτοι.

7. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το www.centrostile.gr αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατη ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος CENTROstile Online επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη:

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισής σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (όνομα χρήστη/email) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. 

Το απόρρητο της μεταφοράς αυτών των στοιχείων σας διασφαλίζεται με την χρησιμοποίηση πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης SSL-128bitτο οποίο έχει πιστοποιηθεί από την εταιρεία Comodo.

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του, θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα CENTROstile δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για την δημιουργία password.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall):

Η πρόσβαση στον εξυπηρετητή/διακομιστή (server) της εταιρείας ελέγχεται από τείχος προστασίας. Με τον τρόπο αυτό επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση μόνο σε συγκεκριμένες υπηρεσίες.

8. ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/ μέλος στο CENTROstile είναι εμπιστευτικές και το CENTROstile έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

9. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του CENTROstile είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιωθούν οι παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου CENTROstile, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την επικοινωνία, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι του CENTROstile που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. 

10. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που αναγράφονται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. για τις χώρες που ισχύει το καθεστώς Φ.Π.Α. (για την Ελλάδα 24%). Όλες οι τιμές ενδέχεται να αναπροσαρμοστούν, ενώ σε επιλεγμένα προϊόντα μπορεί να ισχύουν προσφορές.

11. ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Οι προσφορές του καταστήματος, τυχόν εκπτώσεις και τα εκπτωτικά κουπόνια, εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά δεν συνδυάζονται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ίδιο καλάθι αγορών.

12. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Εντός Ελλάδος:

Για όλες τους χρήστες αυτό του ιστότοπου οι οποίοι κατοικούν εντός της Ελληνικής επικράτειας υπάρχουν οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής :

  • Πληρωμή μέσω πιστωτικών(χρήση έως 06 άτοκων δόσεων), χρεωστικών ή προπληρωμένων καρτών Visa, MasterCard, Maestro, American Express μέσω της υπηρεσίας Nexi e-Commerce 

Εφόσον ο χρήστης επιλέξει την πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express θα μεταβεί αυτόματα στη σελίδα πληρωμής της online πλατφόρμας Nexi e-Commerce της τράπεζας Alpha Bank όπου και θα εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η ασφάλεια της συναλλαγής. Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης άτοκων δόσεων για τις αγορές σας.

Ο παρόν ιστότοπος δεν αποθηκεύει ούτε συλλέγει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του χρήστη και οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας θα εκτελούνται μόνο όταν η επιχείρησή μας λάβει την επιβεβαίωση έγκρισης  της συναλλαγής.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων ο χρήστης θα πρέπει να έχει μαζί του την πιστωτική κάρτα και την αστυνομική του ταυτότητα. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρικής πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.

  • Με πληρωμή μέσω PayPal

Εφόσον ο χρήστης επιλέξει ως μέθοδο πληρωμής την καταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας μέσω Paypal μεταβαίνει στο ιστότοπου της Paypal όπου συμπληρονώντας τα στοιχεία του ολοκληρώνει από εκεί την παραγγελία του. Τους όρους χρήσης της Paypal μπορείτε να τους διαβάσετε στο παρακάτω link 

Όροι χρήσης Paypal

  • Με αντικαταβολή

Eφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό τον τρόπο πληρωμής θα καταβάλει το αντίστοιχο πόσο της παραγγελίας στον courier της Εντίππος Ταχυμεταφορές ή των συνεργατών της κατά την παραλαβή του.

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 218 218 9939 για να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα στην παραγγελία σας και για να σας δώσουμε τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού 
ALPHA BANK : 169002002015677 ( GR91014011690169002002015677 )

  • Με παραλαβή σε ένα από τα καταστήματά μας.

Εκτός Ελλάδας:

Για όλες τους χρήστες αυτό του ιστότοπου οι οποίοι κατοικούν εκτός της Ελληνικής επικράτειας ισχύουν οι ίδιοι τρόποι πληρωμής με τους όρους που αναφέρονται για τους κάτοικους της ελληνική επικράτειας εκτός από την δυνατότητα πληρωμής αποστολής με αντικαταβολή. Επίσης οι κάτοικοι του εξωτερικού εφόσον χρησιμοποιήσουν την πληρωμή μέσω κάρτας δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν με δόσεις.

13. ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται γενικά εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της. Επιβεβαίωση της παραγγελίας απαιτείται σε ορισμένες περιπτώσεις εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο από το κατάστημά μας.

Ο χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας σας εξαρτάται σε κάθε περίπτωση από την περιοχή/χώρα στην οποία αποστέλλεται αυτή και τον μεταφορέα.

Σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδος η παράδοση πραγματοποιείται το πολύ εντός δύο ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στον ταχυμεταφορέα και εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι δυσμενών καιρικών συνθηκών ή αδυναμίας εύρεσης του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα. Σε δυσπρόσιτες περιοχές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αυξάνεται ανάλογα με το δυσπρόσιτο της περιοχής.

Για τις χώρες του εξωτερικού ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται στις 5-6 μέρες μέσω των ΕΛΤΑ.

Σε κάθε περίπτωση το CENTROstile καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα και δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση.

14. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Αποστολές εντός Ελλάδας

Η αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου με το κατάστημά μας ταχυμεταφορέα (ACS Courier) και εφόσον και ΜΟΝΟ έχει πραγματοποιηθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση στοιχείων μαζί σας. Αφού γίνει αποστολή, η παραγγελία αποκτά  αριθμό αποστολής. Σε κάθε περίπτωση και για οποιοδήποτε πρόβλημα συνιστάται η επικοινωνία σας με την CENTROstile στο τηλέφωνο 2182189939 για συνεννόηση σχετικά με την αποστολή και την παραλαβή.

Για δυσπρόσιτες περιοχές ο πελάτης ενημερώνεται πριν την αποστολή για τυχόν επιβάρυνση.

Η CENTROstile δεν θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματός σας εκ μέρους του μεταφορέα.

Αποστολές εκτός Ελλάδας

Αποστολές γίνονται σε όλες τις χώρες που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Η αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Ευρώπη γίνεται είτε μέσω ΕΛΤΑ (συστημένο, πρώτης προτεραιότητας). Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος της παραγγελίας. Αφού γίνει αποστολή, η παραγγελία  αποκτά  αριθμό,  ο οποίος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να  παρακολουθείτε την πορεία  του δέματος μέσω της  ιστοσελίδας της  εταιρείας που επιλέξατε.  Πριν την αποστολή  μπορείτε να ενημερώνεστε για το κόστος αποστολής από τον αντίστοιχο τομέα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

15. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο πελάτης οφείλει όταν παραλάβει να ελέγξει τα προϊόντα εαν αντιστοιχούν στην αρχική του παραγγελία. Εφόσον αποφασίσει ότι θέλει να αλλάξει κάποιο προϊόν, μας ενημερώνει άμεσα ηλεκτρονικά με email στο info@centrostile.gr ή με τηλέφωνο στο 2182189939 γνωστοποιώντας μας εαν επιθυμεί αλλαγή σε νούμερο ή αν θα αντικαταστήσει το προϊόν με κάποιο νέο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Για να γίνουν δεκτά τα προϊόντα προς αντικατάσταση θα πρέπει: να μην είναι χρησιμοποιημένα ή φθαρμένα, να μην έχουν πλυθεί, τροποποιηθεί ή υποστεί οποιουδήποτε είδους ζημιά. Να μην έχει αφαιρεθεί καμία ετικέτα, όπως επίσης και να μην έχει υποστεί καμία τροποποίηση η συνοδευτική τους συσκευασία η οποία αποτελεί μέρος του προϊόντος. Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, το γνήσιο κουτί του σχεδιαστή θα πρέπει να συνοδεύει τα παπούτσια και όχι κάποιο άλλο. Το κουτί δεν αποτελεί την συσκευασία αποστολής των παπουτσιών. Για το λόγο αυτό δεν πρέπει να κολληθούν ετικέτες ή ταινίες συσκευασίας πάνω του. Τα εσώρουχα και τα μαγιό δοκιμάζονται πάνω από το εσώρουχο για λόγους υγιεινής για αυτό και δεν πρέπει να αφαιρούνται οι διάφανες προστατευτικές ταινίες. Απαραίτητη προϋπόθεση επιστροφής οποιουδήποτε προϊόντος είναι η συνοδεία του με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Εφόσον το προϊόν δε συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς, η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει δεκτή σε καμία περίπτωση. Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων ορίζονται σε 6 Ευρώ. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλλονται ξανά στον πελάτη. 
Εφόσον ο πελάτης έχει επιλέξει το νέο προϊόν όπου υπάρχει διαθέσιμο, εμείς μπορούμε άμεσα να του το αποστείλουμε. Βασική προϋπόθεση να έχουμε παραλάβει την επιστροφή του. Εάν το προϊόν είναι ίσης αξίας ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο τα μεταφορικά αξίας 6€, εάν είναι μεγαλύτερης αξίας ο πελάτης πληρώνει την διαφορά είτε με αντικαταβολή στον courier, είτε με κατάθεση στο λογαριαμό μας. 

Σημειώστε πως η αποστολή της επιστροφής πρέπει να γίνει αποκλειστικά με την ACS Courier και στην διεύθυνση της εταιρείας μας CENTROstile: Μανάκη 14 , Ίλιον , ΤΚ 13122 και χρέωση παραλήπτη. Σε αντίθεση περίπτωση που η επιστροφή έρθει με άλλη μεταφορική, τα έξοδα μεταφοράς θα τα χρεωθεί ο πελάτης. Αν στην περίπτωση που ο πελάτης έχει κάποιο κωδικό σε άλλη μεταφορική εταιρεία μπορεί να μας τα αποστείλει με χρέωση δική του.

Τα εκπτωτικά είδη ή τα είδη που βρίσκονται σε προσφορά δύναται να αντικατασταθούν με οποιαδήποτε άλλα είδη από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας πιστωτικού υπολοίπου και αντικατάστασης σε προσεχές χρονικό διάστημα που όμως δεν μπορεί να ξεπερνάει τους 3 μήνες. Σε περίπτωση που αυτό το χρονικό διάστημα παρέλθει τότε το ποσό δεσμεύεται χωρίς μετέπειτα δυνατότητα αντικατάστασης.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται δεκτή μόνο εφόσον ο πελάτης δεν βρει κάποιο προϊόν, ένα η περισσότερα,  ίσης η μεγαλύτερης συνολικής αξίας από το εκάστοτε πληρωμένο ποσό. Σε αυτή την περίπτωση θα αφαιρούνται από την αξία του προϊόντος τα τυχόν έξοδα επιστροφής και επιπλέον το ποσό των 10,00€ ώς έξοδα διαχείρισης αποθήκης και συσκευασίας. 

Για τα προϊόντα τα οποία έχουν αγοραστεί με έκπτωση εντός των καθορισμένων περιόδων εμπορικών εκπτώσεων δεν γίνετε αποδεκτή η επιστροφή χρημάτων, αλλά πιστώνετε το καθαρό ποσό, μείον το εξόδων επιστροφής, για μελλοντική αγορά ίσης η μεγαλύτερης αξίας. 

16. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Εφόσον η παραγγελία ολοκληρωθεί ο χρήστης μπορεί, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας CENTROstile να ακυρώσει την παραγγελία είτε με email στο info@centrostile.gr είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2182189939. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα εφόσον η παραγγελία δεν έχει περάσει στην διαδικασία αποστολής και δεν έχει φύγει από εμάς.