Τρόποι πληρωμής

Εντός Ελλάδος:

Για όλες τους χρήστες αυτό του ιστότοπου οι οποίοι κατοικούν εντός της Ελληνικής επικράτειας υπάρχουν οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:

  • Πληρωμή μέσω πιστωτικών(χρήση έως 12 άτοκων δόσεων), χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover. 

Εφόσον ο χρήστης επιλέξει την πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express θα μεταβεί αυτόματα στη σελίδα πληρωμής της online πλατφόρμας Nexi e-Commerce της τράπεζας Alpha Bank όπου και θα εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η ασφάλεια της συναλλαγής. Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης άτοκων δόσεων .

Ο παρόν ιστότοπος δεν αποθηκεύει ούτε συλλέγει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του χρήστη και οι παραγγελίες που θα πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας θα εκτελούνται μόνο όταν η επιχείρησή μας λάβει την επιβεβαίωση έγκρισης της συναλλαγής.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων ο χρήστης θα πρέπει να έχει μαζί του την πιστωτική κάρτα και την αστυνομική του ταυτότητα. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρικής πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.

  • Με πληρωμή μέσω PayPal 

Εφόσον ο χρήστης επιλέξει ως μέθοδο πληρωμής την καταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας μέσω Paypal μεταβαίνει στο ιστότοπου της Paypal όπου συμπληρονώντας τα στοιχεία του ολοκληρώνει από εκεί την παραγγελία του. Τους όρους χρήσης της Paypal μπορείτε να τους διαβάσετε στο παρακάτω link

Όροι χρήσης Paypal

  • Με αντικαταβολή

Eφόσον ο χρήστης επιλέξει αυτό τον τρόπο πληρωμής θα καταβάλει το αντίστοιχο πόσο της παραγγελίας στον courier κατά την παραλαβή του.

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2182189939 για να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα στην παραγγελία σας και για να σας δώσουμε τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού.
ALPHA BANK : 169002002015677 ( GR91014011690169002002015677 )

  • Με παραλαβή σε ένα από τα καταστήματά μας.

Μετρητά η με κάρτσ κατα την παραλαβή σε ένα από τα καταστήματα μας.

Εκτός Ελλάδας:

Για όλες τους χρήστες αυτό του ιστότοπου εκτός της Ελληνικής επικράτειας ισχύουν οι ίδιοι τρόποι πληρωμής με τους όρους που αναφέρονται για τους κάτοικους της ελληνική επικράτειας εκτός από την δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.